Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Beef Salad

Portion: 2 personer     |     Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

  • 2 bøffer
  • 2 hjertesalat
  • 1 chili
  • 1 banan skalotteløg
  • 1/2 agurk
  • 3 radiser
  • 250 g. cherry tomater
  • 3 gulerødder 
  • 1 håndfuld saltede peanuts
  • 2 forårsløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk rørsukker
  • 3 spsk fish sauce 
  • Saft fra 1 eller 2 limes, afhængigt af hvor syrlig du vil have dressingen

Fremgangsmåde

  1. Skær agurk og gulerod ud i tynde strimler og læg det på et klæde så noget af væsken kan sive væk
  2. Skær hjertesalaten ud i strimler, halvér cherry tomaterne og skær radiserne ud i fine skiver. Hvis du har et mandolinjern, kan radiserne med fordel skæres ud på denne.
  3. Steg bøfferne på en varm pande, ca. 2-3 min på hver side. Vi vil gerne have dem røde i midten herhjemme :). Hvis du ikke er til rødt kød, giver du dem bare noget mere
  4. I mens dine bøffer hviler, kan du lave dressingen. Bland fishsauce, hvidløg, chili, limesaft og rørsukker. Smag til og juster evt. syre eller sødme efter behov. 
  5. Skær bøfferne ud i passende strimler og bland dem med salaten og dressingen. Top med saltede peanuts. Yummi. 

Bedøm opskrift:

0/50 ratings

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram