Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Beef tacos med wasabi mayo

Portion: 2 personer     |     Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

Til marinaden

Kålen

Wasabi mayo

Fremgangsmåde

  1. Vi starter med marinaden. Bland miso pasta, mirin, sukker og olivenolie godt sammen til sukkeret er opløst. Tilsæt salt og peber og tilføj 1 spsk vand eller mere indtil du synes at marinaden har den rette konsistens.
  2. Tag bøfferne ud på et skærebræt og giv dem salt og peber på begge sider. Steg dem på en varm pande der har fået lidt olie. Hvis du steger dem 2-3 minutter på hver side bliver ca rare/medium-rare. For at modvirke at bøfferne klæber sig fast til panden kan du ryste panden lidt en gang i mellem. Gør fedtet på bøfferne gyldent ved at hold det ned mod panden i et øjeblik. Mens du steger kødet kan du med fordel tage en spiseske og tilte panden på skrå og hælde safterne fra panden op på kødet.
  3. Når bøfferne er færdige lægges de på et skærebræt hvor du skærer fedtet af. Placer dem dernæst i marinaden og sørg for at de er helt dækket.
  4. Så skal vi til kålen. Vask den og riv stykkerne fra hinanden. Skær den i strimler og læg det i en skål og drys salt og peber over. Tilsæt riseddike, sesamolie og chili flakes. Bland det hele godt.
  5. For at lave den (simple) men lækre wasabi mayo skal du blot gøre følgende: Bland mayonaisen med wasabi pasta.
  6. Varm dine tortillas på panden, når de er blevet gyldne og varme tager du en kagerulle og holder omkring dem. På den måde får du den runde form. Hold dem sammen på kagerullen, en af gangen, til de er nogenlunde kølet af (eller ca 30 sek.)
  7. Dræn kødet for marinade og skær det i tynde skriver.
  8. Så er der serveret, i skal bare selv blande ingredienserne sammen i jeres tortillas! MUMS!

Bedøm opskrift:

5/52 ratings

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram