Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bearnaise Sauce

Portion: 2 personer     |     Tilberedningstid: 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Smelt smørret på medium varme – det må ikke blive for varmt.
  2. Pisk æggeblommerne i en kasserolle (uden varme).
  3. Når smørret er smeltet hælder du den klare del af smørret ned i et målebæger (eller andet du kan hælde af), dvs. du skal ikke have det hvide vælde med der ligger i bunden. Lad smørret køle lidt af – det må ikke være for varmt fordi en for høj varmeforskel mellem æggeblommerne og smørret kan gøre at saucen skiller.
  4. Når smørret er lidt varmere end kropstemperatur er den klar til at blande. Sæt varme på æggeblommerne (jeg sætter den på 2 ud af 9 på min induktionskogeplade) og pisk. Hæld lidt smør i af gangen og bliv ved med at piske – du må ikke stoppe før saucen er færdig.
  5. Når saucen er færdig tilsætter du salt, estragon essens. Og vupti – hjemmelavet bearnaise sauce.

Hvis saucen skiller, har jeg fundet et trick (for det er selvfølgelig også sket for mig) – og det er at tage en ny kasserolle med 1 æggeblomme og pisk den og tilsæt den skilte sauce lidt efter lidt mens du pisker – samme proces som før hvis du tilsatte smør.

Bedøm opskrift:

5/52 ratings

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram