Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Hokkaidosuppe – spicy og cremet

Portion: 2 personer     |     Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser

  • 1 eller 2 hokkaido græskar, afhængigt af størrelsen
  • 3 fed hvidløg, presset
  • 600 ml kylllingfond (kan laves med grøntsagsfond) 
  • 1/2 chili
  • 2 løg (zittauer) 
  • 1 pakke bacontern eller alm bacon i skiver
  • 1,5 dl fløde 
  • 1 håndfuld græskarkerner
  • 1 spsk ingefær, fint revet
  • 1 tsk citronsaft
  • Creme fraiche til servering
  • Servér gerne med et godt brød til

Fremgangsmåde

  1. Sæt en gryde til at varme med olivenolie. Skær løg ud i grove tern samt skær chilien ud groft. 
  2. Skær din hokkaido ud, gerne i mindre stykker så den bliver hurtigere at tilberede. Jeg plejer at skære den ud i omkring 1,5 x 1,5 cm. 
  3. Hæld løgene ned i gryden sammen med de pressede hvidløg og chili. Lad løgene stege til de er blanke og tilsæt herefter den hakkede hokkaido. 
  4. Riv ingefæren ud over gryden og bland det godt. Når det hele har stegt ca. 5-6 min ved høj varme tilsætter du kyllingenfonden (eller grøntsagsfonden hvis du er vegetar). Rør rundt og skru ned for varmen. Jeg sætter varmen på 6 ud af 9 på min induktionskogeplade. Sæt låg på og rør ind i mellem. Lad det koge ca. 15 – 20 min. 
  5. Steg bacon og sæt til side
  6. Når hokkaidoen er mør (kan tjekkes ved at mase en med en grydeske op ad gryden), er den klar til at blive blendet. 
  7. Hæld det hele fra gryden ned i en blender og blend det indtil du har en glat masse. Tilsæt herefter fløden. Er suppen for tyk, tilsætter du blot noget vand.
  8. Servér med bacon, græskarkerner og en skefuld creme fraiche. Velbekomme

Bedøm opskrift:

0/50 ratings

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram