Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Asiatisk nudelsalat

Portion: 2 personer    |     Tilberedningstid: 25 min.

Ingredienser

  • 2 kyllingebryster 
  • 2 gulerødder
  • 2 pak choi 
  • 1 rød peberfrugt 
  • 150 g risnudler 
  • 1 chili
  • 2 forårsløg
  • 3 spsk ponzu
  • 1 spsk østerssauce
  • 1 tsk limesaft
  • 2 fed hvidløg
  • Håndfuld korander

Fremgangsmåde

Denne kolde asiatiske nudelsalat er simpelthen så lækker! Og det bedste af det hele er at den er sund og tager kort tid at lave! Yummi.

  1. Sæt en pande til at varme op og skær kyllingekødet ud i små skiver i mens. Når panden er varm, hælder du noget olivenolie på samt presser 1 fed hvidløg og tilsætter kyllingekødet. Husk at give kødet salt og peber. Lad det stege til det er færdigt, alt afhængigt af hvor små dine skiver er, tager det omkring 5 minutter. 
  2. Tilbered nudlerne som anvist på pakken. 
  3. Snit peberfrugt, pak choi og gulerødder fint og læg det i en skål. 
  4. Skær chili og forårsløg ud i fine skiver og hæld det ned i skålen med de andre grøntsager. 
  5. Bland dressingen af ponzu, østerssauce og 1 fed hvidløg. 
  6. Når kyllingekødet og nudlerne er færdige, tilsættes dette i skålen med grøntsagerne samt 3/4 af dressingen. Bland godt rundt. 
  7. Hvis du synes at der mangler dressing, kan du tilføje noget mere. 

Bedøm opskrift:

0/50 ratings

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram