Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Laksesalat med vinagrette

Portion: 2 personer     |     Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

  • 2 laksebøffer
  • 1/2 spidskål
  • 2 gulerødder
  • 1/2 pose pinjekerner
  • 5 cherry tomater
  • 4 spsk edamamebønner
  • 2 spsk syltede rødløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 3/4 spsk honning
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk dijonsennep 
  • Saft fra 1/4 lime

Fremgangsmåde

  1. Sæt edamamebønnerne i varmt vand (hvis du har købt dem frosne), så de kan tø op og sæt en lille pande til at varme. Når panden er varm sættes pinjekernerne over og steg dem indtil de er lysebrune. 
  2. Hvis du ikke allerede har nogle syltede rødløg i køleskabet, kan du lave nogen på 7 minutter nu. Tag 1 dl sukker, 1 dl eddike og 1/2 dl vand og sæt det til at koge. Skær rødløg ud i skiver. Rør rundt i din kasserolle så sukkeret bliver fordelt og opløst. Når det små koger, tilsætter du løgene og giver dem 4 minutter. Når tiden er gået, slukker du for varmen men lader dem blive i lagen indtil du skal servere dem sammen med resten af retten. Sådan får de mest smag.
  3. Snit spidskål fint, skær tomaterne i kvarte, og lav strimler af gulerødderne ved hjælp af din almindelige gulerodsskræller. 
  4. Skær laksebøfferne i mindre tern. 
  5. Lav vinagretten ved at blande olivenolie, dijonsennep, hvidvinseddike og honning. Sæt til side.
  6. Bland alle ingredienserne til salaten og tilsæt dressingen eller servér den ved siden af så man selv kan dosere. Voila, så er der mad 🙂

Bedøm opskrift:

0/50 ratings

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram