Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Meatball sandwich

Portion: 9 stk.     |     Tilberedningstid: 40 min.

Fremgangsmåde

  1. Først skal vi forberede vores meatballs. Hak et løg i tern og steg det på panden med presset hvidløg – panden skal være godt varm og være tilsat lidt olivenolie. Steg løg og hvidløg til det har fået lidt farve, og tilsæt nu chili flakes. 
  2. Tag det hakkede oksekød og put det i en skål sammen med salt og peber. Tag din rasp i en anden skål og tilsæt mælken så raspen kan stå og blive blødgjort. 
  3. Når raspen er lidt blød, tilsættes den det hakkede oksekød og løgene og hvidløg puttes også i skålen. Mix med hænderne.
  4. Når farsen er godt blandet sammen, former du små runde kødboller, jeg plejer at lave mine med ca. 3 cm i diameter. Lad kødbollerne stå 10 min. 
  5. I mens kødbollerne hviler, laver vi tomatsalsaen. Tag tomaterne og rødløget og skær begge i fine tern. Tag en skål og tilsæt tomater, rødløg, koriander, hvidvinseddike og lidt sukker og miks det sammen. 
  6. Sæt en pande til at varme, så kødbollerne kan blive stegt. Når panden er godt varm, steger du kødbollerne til de har en god stegeskorpe og er lidt røde indvendig. Jeg plejer at stege dem 3-4 minutter på hver side.
  7. Bollerne skal varmes, og her kan du enten vælge at bruge en grillpande eller din grill i ovnen (bemærk at vi også skal bruge ovnen om lidt). Skær bollerne i halve og varm dem med indersiden mod varmefladen så de får en fin kulør – fjern når de er lysebrune. 
  8. Så er vi klar til at gøre vores sandwich færdig. Tag et brød, skær dine kødboller i halve og læg på brødet. Top kødbollerne med mozzarella og sæt dem i ovnen indtil osten er svagt smeltet. Når du har taget dine sandwich ud af ovnen, toppes de med tomatsalsaen og koriander.

Bedøm opskrift:

5/51 rating

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram