Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Mød Kokken

Patricia Willumsen Hoelstad

 

Min passion for mad

Min passion for mad startede da jeg var barn. Jeg er nemlig opvokset i et hjem hvor madlavning ikke stod øverst på prioriteringslisten, fordi der både var mangel på tid og inspiration, og mad var ikke min families omdrejningspunkt, som mange ellers måske oplever det. I en alder af 10 år besluttede jeg mig for at gøre noget ved ‘madproblemet’, for jeg var simpelthen blevet for træt af at vi spiste det samme mad fra uge til uge. Det var død kedeligt. Jeg begyndte derfor at udstyre min far med en indkøbsliste som han skulle handle ind med, og så lavede jeg mad til os flere gange om ugen. Da min far blot var glad for at jeg ville lave mad til os, satte han ikke begrænsninger på hvad jeg måtte skrive på indkøbslisten, så jeg fik frie hænder til at eksperimentere og øve mig. Når jeg tænker tilbage på det, er det nok de rammer der satte gang i min passion for madlavning. 

At lave mad, lægger mig tæt på hjertet og jeg er altid spændt når jeg skal lave mad til andre. Jeg bliver spændt og lidt nervøs, fordi jeg lægger meget energi og personlighed i min mad, og jeg har derfor en fornemmelse af, at hver gang jeg laver mad til andre, så ligger der et lille stykke af mit hjerte på deres tallerken. 

 

Konceptet bag afoodloverstale

Med afsæt i min opvækst og passion for mad, har jeg derfor besluttet at starte bloggen afoodloverstale. Konceptet for min blog er nem og varieret hverdagsmad, som ikke må tage mere end 40 minutter’s aktiv arbejdstid at lave. Det kan godt hænde, at der er opskrifter på fx boller, hvor man må indregne noget tid til at brødet kan hæve, og det skal regnes oveni. Mit fokus er, at der skal være tid til familien og andre gøremål i hverdagen og derfor vil jeg kun give jer opskrifter hvor arbejdstiden er max. 40 minutter. 

Følg afoodloverstale på Instagram