Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

One pot pasta

Portion: 2 personer     |     Tilberedningstid: 25 min.

Ingredienser

  • 200 g pasta 
  • 1 alm løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 courgette 
  • 300 g cherrytomater
  • 150 g spinat (frisk)
  • 1 bøfmozzarella 
  • 0,5 liter grøntsagsfond (eller kyllingefond)

Fremgangsmåde

  1. Denne opskrift er lige så nem som den lyder. Hak hvidløg og løg fint, halvér tomaterne, skær courgetten i grove stykker og hæld det ned i en gryde sammen med spinat og 0,5 liter grøntsagsfond (eller kyllingefond)
  2. Sæt det til at koge under låg, og rør i det en gang i mellem. Når det har kogt i ca. 18 minutter er det færdigt. Tilsæt nu bøfmozzarellaen i mindre stykker og rør rundt så osten fordeler sig og retten bliver cremet. 
  3. Husk salt og peber. 

Bedøm opskrift:

0/50 ratings

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram