Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Risotto med svampe og parmasanost

Portion: 2 personer     |     Tilberedningstid: 40 min.

Ingredienser

  • 1 skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • olivenolie
  • 350 g svampe fx champignon eller bøgehatte
  • 1,5 dl hvidvin
  • 2,5 dl risottoris
  • 550 ml vildtfond
  • 100 g parmasanost
  • 100 g smør
  • 3 kviste timian 
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Varm en sautepande med olivenolie. Hak skalotteløg og hvidløg fint og svits det på panden sammen med timian.
  2. Rens dine svampe og, hvis du bruger champignon, skær dem ud i skiver. Tilsæt svampene på panden og lad dem stege nogle minutter
  3. Hæld risottorisene på panden og steg dem 2-3 minutter og hæld hvidvin ved. 
  4. Lad hvidvinen stege, så alkoholen bliver reduceret fra
  5. Tilsæt vildtfond lidt af gangen. Lad risene opsuge det meste af væsken inden du tilsætter mere fond. Bliv ved på denne måde indtil du ikke har mere fond tilbage. Det tager omkring 18 minutter. 
  6. Gør risottoen færdig ved at tilsætte smør og parmasanost og lad det smelte ind, samtidig med at du rør forsigtigt rundt. 
  7. Tilsæt salt og peber og servér risottoen med lidt ekstra parmasanost ved siden af. 

Bedøm opskrift:

0/50 ratings

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram