Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rustik salat med rå tun

Portion: 2 personer     |     Tilberedningstid: 20 min.

Ingredienser

  • 225 g tunbøf
  • 2 avocadoer
  • 100 g spinat
  • 40 g pinjekerner
  • 3 spsk Ponzu
  • 1 fed hvidløg
  • 3/4 tsk gingerpaste

Fremgangsmåde

  1. Sæt en pande til at varme op, så du kan stege pinjekernerne. 
  2. I mens panden varmer op kan du vaske spinaten og sætte den til at dryppe af. 
  3. Skær tunbøfferne ud i 1,5 x 1,5 cm, eller vælg den størrelse du finder rigtig. Det afhænger nok af hvor rustikt man kan lide det.
  4. Når panden er varm, sætter du pinjekernerne til at stege. De skal bare steges gyldne og lidt sprøde. Når de er færdige hælder du dem ned i den skål du skal servere salaten i. 
  5. Skær avocadoerne ud i firkanter, evt. samme størrelse som tunen. 
  6. Tilsæt alle ingredienserne i skålen du skal servere i, og bland det sammen.
  7. Bland ponzu, hvidløg og gingerpaste sammen til en dressing, hæld den over salaten og servér. 

Bedøm opskrift:

5/51 rating

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram