Søg
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vaniljekranse

Portion: 40 stk.     |     Tilberedningstid: 25 min.

Ingredienser

  • 1 vaniljestang
  • 200 g smør
  • 250 g hvedemel
  • 1 æg
  • 80 g mandler/mandelmel
  • 200 g blødt smør

Fremgangsmåde

  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud på skærebrættet. Bland dem med lidt sukker for at skille vaniljekornene fra hinanden.
  2. Hvis du har hele mandler, skal disse blendes til mandelmel. Jeg kan godt lide at der er lidt struktur, så jeg stopper før de er blevet til helt fint mel. 
  3. Tag en skål og hæld mel, sukker, æg, mandelmel, smør og vaniljekornene ned og bland det godt. 
  4. Hæld dejen i en sprøjtepose med en stjernetyl, og form små cirkler på bagepapir. 
  5. Sæt dine vaniljekranse i ovnen på 200 grader ca. 8-10 minutter, eller til du synes de har fået den rette kulør. 
  6. Sæt dine vaniljekranse til at afkøle på en rist. 

Bedøm opskrift:

0/50 ratings

Del opskrift:

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg afoodloverstale på Instagram